انسان از زمانهای نخستین پیدایش خود با هنر آشنا شده است. به طوری که در طول سالیان زیست بشر در دنیا و بخصوص در زمان حال، شاهد تلفیق هنر با زندگی وی هستیم. به طور کلی گونههای مختلفی از هنر در زندگی بشر قابل رویت است و انسان در کنار این که مشغول انجام امور روزانه خود است؛ با حضور هنر، زندگی خود را سرشار از نشاط میکند.
در این مقاله قصد داریم به موضوع تلفیق هنر با معیشت بشر و جنبههای مختلف آن بپردازیم.
نیاز انسان به هنر
انسان میتواند هر کاری را انجام دهد. ولی صرف انجام یک کار به صورت عادی، موجب رضایت وی نخواهد بود. بلکه فرد بشر نیازمند وارد کردن نشاط در زندگی روزانهی خود است. یکی از این راهها به کارگیری هنر در جنبههای مختلفی از فعالیتهای روزانه میباشد. البته در بحث هنر تنها هدف از استفاده آن بدست آوردن نشاط زندگی نیست. بلکه بسیاری از هنرمندان به واسطه هنری که دارند، افکار و احساسات خود را با جهان درمیان میگذارند.
تلفیق هنر با زندگی بشر
در حال حاضر انسان در زمینههای مختلفی از هنر بهره میبرد. زمینههایی مانند نحوه پوشش، گذر زندگی، ارتباط با مردم و غیره. در نظر داشته باشید که با ورود به عصر جدید که به عصر اطلاعات مشهور است، هنر توانسته خود را در یک شکل و شمایل دیجیتالی وارد جوانب مختلف حیات انسان نماید. بدین صورت باید گفت که تلفیق هنر با زندگی بشر به صورت کامپیوتری و دیجیتالی در آمده است.
در رابطه با این موضوع، انسان امروزی در طول یک روز فعالیت خود، از ابزار گرافیکی مختلفی از جمله: نرمافزارهای فتوشاپ، افترافکت، بلندر، ایلاستریتور و … استفاده میکند تا بتواند نسبت به تولید آثار هنری مخصوص به عصر حاضر اقدام نماید. آثاری که در قالب افکتهای ویژه در یک فیلم، طراحی لوگو، موشن گرافی و طراحی الگو و بسیاری موارد دیگر میباشند.

تأثیر تکنولوژی بر پیشرفت هنر
تلفیق هنر با زندگی بشر از زمانهای اولیه شروع شده و گویا تا آینده نیز ادامه خواهد داشت. این تلفیق در طول زمان به صورتهای مختلفی خود را نشان داده و در کنار پیشرفت انسان، هنر نیز با پیشرفتهای جدیدی رو به رو شده است.
در عصر حاضر، هر انسانی که به یک سیستم کامپیوتری دسترسی داشته باشد، میتواند با استفاده از نرمافزارهای گرافیکی و کسب مهارت هنری، نسبت به خلق آثار هنری اقدام نماید و خود را به عنوان یک هنرمند معرفی نماید.
یکی از تفاوتهای گذشته با عصر حاضر در این است که در زمان فعلی، یک فرد هنرمند به واسطه اینترنت قادر است که آثار هنری خود را در کسری از ثانیه به سراسر دنیا مخابره نماید و طرفداران خاص خود را جذب نماید. بدین ترتیب سرعت پیشرفت هنر و شیوه تلفیق هنر با زندگی بشر، روز به روز شکل تازهتری را به خود میگیرد.