پیام‌رسان واتساپ

پیام‌رسان واتساپ

پیام‌رسان واتساپ در سال‌های اخیر توانسته که تعداد کاربران خود را به صورت چشمگیری افزایش دهد. به طوری که در سراسر دنیا تعداد افراد بسیاری از این پیام‌رسان در راستای انجام مکالمات روزانه و پیام‌رسانی سریع و ایمن استفاده می‌کنند.

از این رو با توجه به محبوبیت بالای پیام‌رسان واتساپ در دنیا، قصد داریم در این مقاله، به معرفی کلی این نرم افزار پرداخته و جوانب مختلف کاربردی آن را مورد بررسی قرار دهیم.

 

پیام‌رسان واتساپ

در حال حاضر بسیاری از افراد در برقراری تماس‌های روزانه به جای استفاده مستقیم از سیستم مکالمات گوشی همراه خود، از پیام‌رسان واتساپ به عنوان یک جایگزین استفاده می‎کنند. این نرم افزار به شرکت فیسبوک تعلق دارد و از وجود سیستم‌های پیام‌رسانی چند کاربردی و رایگان در درون خود بهره می‌برد. از طرفی دیگر پیام‌رسان واتساپ، از تکنولوژی VoIP در ساختار خود پشتیبانی می‌نماید.

پیام‌رسان واتساپ
پیام‌رسان واتساپ

 

تاریخچه

پیام‌رسان واتساپ (WhatsApp) برای اولین بار در سال ۲۰۰۹ توسط برایان اکتون و جان کوم توسعه داده شده و برای استفاده عموم عرضه گشت. این دو فرد از کارمندان قبلی شرکت یاهو بودند که بعد از ترک شرکت یاهو در سال ۲۰۰۷، با هم آشنا شده که در نهایت، این آشنایی منجر به تولید نرم افزار واتساپ شد.

فلسفه نام‌گذاری این نرم افزار نیز به عبارت انگلیسی “what’s up” بر‌می‌گردد که به معنای “چه خبر” می‌باشد. مالکیت این پیام‌رسان در سال ۲۰۱۴ و با پرداخت ۱۹٫۳ میلیارد دلار به شرکت فیسبوک واگذار شده است. این پیام‌رسان توانست در ماه فوریه سال ۲۰۱۸ به تعداد بیش از یک و نیم میلیون کاربر در سراسر دنیا دست یابد.

علاوه بر استفاده‌های معمول واتساپ در پیام‌رسانی، در برخی از کشورها مانند هند از این نرم افزار برای انتقالات پولی نیز استفاده می‌شود. در حال حاضر از این پیام‌رسان در کشورهای هند، برزیل، پاکستان و بخش‌های گسترده‎‌ای از بریتانیا به صورت قابل توجهی استفاده می‌شود.

برای دانلود این پیام‌رسان، می‌توانید به صورت مستقیم و به آدرس زیر مراجعه نمایید.

https://www.whatsapp.com/download

 

ویژگی‌های پیام‌رسان واتساپ

این پیام‌رسان به عنوان یکی از محبوب‌ترین و پرکاربردترین پیام‌رسان‌ها در سطح وب شناخته می‌شود. در عین سادگی، نرم افزار واتساپ دارای ویژگی‌های بارز و مثبتی است که آن را از سایر پیام‌رسان‌ها متمایز می‎نماید. برخی از این ویژگی‌ها، عبارتند از:

  • دارا بودن سرویس‌های پشتیبانی معتبر
  • قابلیت انجام مکالمات end-to-end به صورت رمزنگاری شده
  • سیستم مکالمات رایگان بین‌المللی مبتنی بر اینترنت
  • قابلیت نصب و اجرا در پلتفرم‌های مختلف
  • دسترسی آسان به این پیام‌رسان
  • داشتن یک ورژن مخصوص دستکتاپ

 

همه این ویژگی‎ها و بسیاری دیگر در کنار هم قرار گرفته‌اند تا پیام‌رسان واتساپ، به یکی از پرکاربردترین پیام‌رسان‌ها در سراسر دنیا تبدیل شود.

این سایت به زودی به یکی از 20 سایت برتر کشور تبدیل خواهد شد

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *