افرادی که قصد فعالیت در بازار گرافیک را دارند، ضمن داشتن توانایی فنی در این زمینه، باید از سخت افزار گرافیکی قدرتمندی نیز برخوردار باشند. حال اگر شما هم قصد دارید تا وارد دنیای گرافیک شوید، باید از اطلاعات گرافیکی سیستم آگاهی داشته و به عبارتی قادر به تشخیص میزان گرافیک کامپیوتر خود باشید.
در این مقاله، قصد داریم به چگونگی تشخیص میزان گرافیک کامپیوتر بپردازیم. لطفاً تا پایان مقاله با ما همراه باشید.
تشخیص میزان گرافیک کامپیوتر از طریق run
برای این که یک فرد قادر به تشخیص میزان گرافیک کامپیوتر خود باشد، میتواند run سیستم خود را با تایپ عبارت run بالا آورده و در آن جا عبارت dxdiag را وارد نماید. با وارد کردن این عبارت، سیستم شما را مستقیماً به صفحه نمایش گرافیک کامپیوتر میبرد. در این صفحه میتوانید میزان قدرت کارت گرافیک سیستم خود، اعم از انواع مدلهای intel و یا amd و یا این که Nvidia را مشاهده نمایید.
به تصویر زیر توجه نمایید.

اگر فقط به دنبال شناسایی نوع مدل کارت گرافیک خود هستید، میتوانید از روش زیر استفاده نمایید. در نظر داشته باشید که در حال حاضر در بازار، انواع مختلفی از کارت گرافیک وجود داشته و شما به عنوان یک فرد حرفهای در حوزه گرافیک باید مدل کارت گرافیک کامپیوتر خود را نیز بدانید. برای این منظور لطفاً به مطالب نوشته شده در بخش بعدی، توجه فرمایید.
تشخیص مدل کارت گرافیک کامپیوتر از طریق cmd
شما با استفاده از امکانات محیط cmd سیستم خود، قادر به تشخیص مدل کارت گرافیک کامپیوتر خود هستید. برای انجام این کار، تنها کافی است که به خود را به محیط cmd برسانید و در آن جا، دستور زیر را تایپ نمایید. البته در نظر داشته باشید که در این جا تنها به مدل کارت گرافیک اشاره میشود.
wmic path win32_videocontroller get name
به تصویر زیر توجه نمایید.

توانایی تشخیص میزان گرافیک کامپیوتر و تصمیمگیری نهایی
توجه داشته باشید که بعد از تشخیص میزان گرافیک سیستم و آگاهی یافتن از مدل کارت گرافیک آن، میتوانید توانایی گرافیکی کلی سیستم خودتون را ارزیابی نمایید. در واقع با انجام این کار به این نتیجه خواهید رسید که نیاز به افزایش میزان گرافیک کامپیوتر هست و یا این که با استفاده از سیستم فعلی هم میتوان به راه خود ادامه داد.
برای تصمیمگیری نهایی در این خصوص باید نوع فعالیت خود را بررسی کنید و بر اساس آن میزان قدرت گرافیکی سیستم را تنظیم نمایید. مثلاً برای کارهای فتوشاپ، موشن گرافیک، افترافکت، بلندر و … باید بدانید که چه میزانی از گرافیک را در اختیار داشته باشید.